Service

Hos CP Klimateknik tilbyder vi en bred vifte af service aftaler.

Vil du ha ro i maven ?

En service aftale på enten dit fyr , ventilations anlæg, varmepumpe giver dig ro i maven, trykhed for at alt køre 100%

Holdbarhed for din varmepumpe

Vores varmepumpe service i Thisted og Hurup Thy er skræddersyet til at sikre, at dit opvarmningssystem fungerer fejlfrit året rundt. Vores erfarne teknikere udfører en omhyggelig inspektion og rengøring af din varmepumpe for at sikre optimal effektivitet og energibesparelse.

Effektivitet og pålidelighed er nøgleordene for vores varmepumpe service i Thisted og Hurup Thy. Vi fokuserer på detaljerne og sørger for, at din varmepumpe fungerer optimalt. Med vores service sikrer du ikke kun en behagelig temperatur, men også langsigtet holdbarhed for din varmepumpe.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 23 91 12 08 eller send en mail til christian@cpklimateknik.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 23 91 12 08
christian@cpklimateknik.dk